Quí som?

Amb la voluntat d’oferir una alternativa municipal als partits tradicionals, i en contra de la idea de la desafecció política, un conjunt de calellencs i calellenques ens hem constituït com a col·lectiu  per aglutinar diferents sensibilitats i propostes per Calella.

L’eix vertebrador ha estat la necessitat que Calella torni a ser la Calella dels nostres pares, dels nostres avis (la nostra Calella), això sí, millor dirigida, per encarar els problemes de la nostra ciutat i dels nostres conciutadans. Millor posicionada per a fer front als reptes del futur. No volem deixar tot en mans dels de sempre, perquè les solucions també seran les de sempre, sense sortida i anar fent. Cal Regeneració d‘idees, de formes de fer i sobretot de les persones que tallen el bacallà.

Ens caracteritza la transversalitat d’afinitats polítiques, orígens i formacions, que ens enriqueix i ens permet tenir una àmplia visió de les coses. Ens uneix la voluntat de treballar pel poble i amb el poble, i des del poble, acompanyar el país per assolir una Catalunya independent com a nou estat de la unió Europea.

Som ENTESA per CALELLA

Una resposta a Quí som?

  1. ecalella ha dit:

    Em sap greu no haver contestat molt abans. La veritat és que anem de vòlit i no controlem del tot les noves tecnologies, a banda que tampoc hi hauriem pogut anar.

    Gràcies de tota manera per la invitació,

    Pere.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s